Hvem står bak Foreldrehjelp?

Jeg heter Hilde Sunde, er mor til tre voksne barn, og er utdannet barnehagelærer og allmennlærer. 

I mitt arbeid har jeg møtt mange foreldre med ulike utfordringer. Basert på denne erfaringen har jeg fått tilbakemelding på at jeg gir gode råd og tips om oppdragelse. Det har ført til at hverdagen er blitt bedre for mange barn og foreldre.

Noen ganger er det bare små endringer som skal til for at hverdagen blir mye bedre. Derfor driver jeg med foreldreveiledning og annen rådgivning i barnehager og skoler.

Jeg ønsker at dere som foreldre skal støtte hverandre og diskutere slik at du finner din foreldrerolle. 

Hvem er du som mor eller far ?
Hvem vil du være ? 
Er det samsvar ?

Som mor til tre, og gjennom arbeid med barn i over 30 år, har jeg mange års erfaring med barn og ungdom. Jeg holder meg hele tiden oppdatert på nye studier innen oppdragelse.

Jeg samarbeider også med en lege som skriver om sykdommer hos barn, og jeg tar gjerne i mot ønsker om hva han skal skrive om.

Jeg har gleden av å diskutere ny forskning og faglige utfordringer med Hilde, og har gjort det i mange år. Jeg er imponert over hennes evne til å tilegne seg ny kunnskap. Denne bruker hun for å gi konkrete gode råd til foreldre og personalet i barnehage og skole. Råd som virker.

Barbro Kristine Vågen Barnehage- og drama-lærer,spesial- og flerkulturell pedagog, forfatter og KURSHOLDER : tlf. 98648606 bybarbro.webnode.com

Jeg har hatt Hilde som kollega i barnehagen. Hun er løsningsorientert og faglig sterk. Hun er flink til å omdanne pedagogisk teori til praktisk kunnskap. Hun gir råd og tips som virker.

Linda Bogren Ass. styrer Ramsvikskogen barnehage

Meld deg inn i foreldrehjelp.no for å abonnere på artikler, motta råd, veiledning og mulighet til å stille spørsmål om dine utfordringer og bekymringer til en profesjonell oppdrager.

Kun kr 99 per måned.

Foreldrehjelp.no er her for å støtte deg gjennom hele oppdragelsen

(Visited 314 times, 1 visits today)

Kommentarfeltet er lukket.